Producenter

Tilbage til oversigten

Treetime.dk

TreeTime er en dansk webshop, der vil gøre det nemmere at købe det helt rigtige juletræ uden besvær med at få det hentet, og uden besvær med at komme af med træet igen.

Med udgangspunkt i mere end 40 års erfaring omkring eksport og produktion af nordmannsgran, har vi skabt en nem og billig måde at anskaffe det årlige juletræ på. Alle vores træer er af sorten Nordmannsgran, som er det mest populære træ i Danmark. Nordmannsgranen kan kendes på dens flotte grønne farve og lange nåle, der ikke stikker dig, når du pynter træet. Nordmannsgran holder sin friskhed længst inden døre, i en fod med vand, uden at der ligger nåle over det hele.

Køb juletræ via treetime.dk og få jeres juletræ leveret til dørtrinnet. Hos Treetime kan du købe både afskårne og pottegroede juletræer, samt juletræsfod og lyskæder. Alt dette nemt og bekvemt leveret lige til døren på den ønskede dato. Derudover kan du bestille afhentning og services som opbæring til din lejlighed. 

Vi handler både med B2C kunder, B2B og offentlige institutioner. Vi kan sørge for god stemning på kontoret, de smukkeste højeste juletræer til torvene (op til 10 meter) og alt i udsmykning, juletræer mm. til skolen, børnehaven og mere.

Vi forhandler kun prima juletræer og giver dig 100% service i form af kvalitetsgaranti på ALLE træer. 


BESØG OS PÅ TREETIME.DK OG BESTIL ALLEREDE NU.

Tlf. nr (+45) 25 94 31 91
E-mail info@treetime.dk
Adresse Rugårdsvej 784
5462 Morud
Kontaktperson Treetime Support
Hjemmeside https://www.treetime.dk
Juletræer Nordmannsgran
Torvetræer over 4 meter
Transport Levering mod betaling
Årlig omsætning af juletræer 3000
Forhandlingssprog Nordisk (DK, S, N)
Engelsk
Tysk
Leveringsmuligheder Storpaller (10 pr. lastvogn)
Halvpaller (20 pr. lastvogn)
EU-paller (45 pr. lastvogn)
Mixpaller
Løs læsset
Del læs
Spidsning
Med fod
Kundeetiketter

Vores sted

Rugårdsvej 784, 5462 Morud