Producenter

Tilbage til oversigten

Mosegaarden

På Mosegaarden kan I vælge at gå ud i vores store plantage og fælde jeres eget juletræ eller vælge et allerede fældet træ. Vi har løbende cirka 400 skovede juletræer som er hængt op i kæder, lige til at løsne og medbringe til netmaskinen. Her hos os har vi hovedsageligt Nordmannsgran i størrelser fra 0,5 til 4-5 meter, men også et flot udvalg af fældede rødgran.

Mosegaarden er under certificeringsordningen "Bæredygtige naturtræer" og har derfor et stort fokus på miljø, klima, biodiversitet og bæredygtighed. 

I vores skønne julestue finder man blandt andet lokalt fremstillede juledekorationer, nisser, julepynt, julebelysning hjemmestrikkede nissehuer og mange andre ting.

Når familien har været på "fæld-selv juletræsjagt" er der i vores Spisestue varm kakao, kaffe, the og gløgg, og sulten kan stilles med en fransk hotdog, en pulled pork burger eller lune æbleskiver.

Vi har også mulighed for at levere dit juletræ direkte til døren for 180 kr. i område Nordsjælland. Se mere og bestil på vores hjemmeside.   

Tlf. nr +45 31 65 19 17
E-mail mosegaarden@juletraeer.dk
Adresse Præstevej 3
3400 Hillerød
Kontaktperson Mona Lynge & Johnny Bonde
Åbningstider 14. november – 23. december. Hverdage: 10.00 – 17.30 Lør. og søn.: 10.00 – 16.00
Hjemmeside https://juletraeer.dk/
Facebook https://www.facebook.com/mosegaardensjuletraeer
Instagram https://www.instagram.com/mosegaardenjuletraes/
Juletræer Nordmannsgran
Rødgran
Klippegran (lasiocarpa)
Klippegrønt Nobilis
Nordmannsgran
Fæld selv Ja
Bæredygtige naturtræer Ja
Online salg og levering 2800-3660

Vores sted

Præstevej 3, 3400 Hillerød