Publikationer

Formidling

Her kan du se en oversigt over de forskellige publikationer og andet informationsmateriale, som formidles af Danske Juletræer.

Forsidefoto Beskrivelse  
Forsidedetailsalg 200

Detailsalg af juletræer
Pjecen er i A5 format på 22 sider og indeholder tips og tricks til hvordan man bedst indretter sit detailsalg/hjemmesalg.

Læs mere

Handelsdokumenter
Et godt aftalegrundlag er altid vigtigt for at undgå misforståelser senere i handelsforløbet. Derfor har Danske Juletræer udarbejdet handelsdokumenter på dansk, tysk, engelsk og fransk.

Læs mere

Julehjerter
Frem brugen af naturtræer og bestil vores julehjerter med påtrykte statements. Julehjerterne kan bruges til at pynte et træ på stadepladsen, træet på kontoret eller som en god firmagave til kunder og samarbejdspartnere.

Læs mere
Forside LCA-analyse

LCA-analyse
Danske Juletræer har gennemført en livscyklusanalyse for juletræer produceret i Danmark. I relation til klima konkluderer analysen, at konventionel juletræs-
produktion isoleret set fjerner hvad der svarer til 0,6 kg CO2 fra atmosfæren, og at forbrugertransporten er den mest betydende faktor for den samlede klimabelastning. Belastningen af klimaet svarer til 2,6 kg CO2, når forbrugertransport inddrages.

Læs mere

LCA-postkort (forbruger)
Der er god samvittighed i et ægte dansk juletræ. LCA-postkort til den danske forbruger på stadepladsen, gården og/eller fæld-selv plantagen. Kan f.eks. udleveres i forbindelse med køb af juletræ.

Læs mere

Mad med gran
Mad med graner om gran - i skoven, i kurven og i køkkenet.
Med flotte fotos guides du til at indsamle nåle, skud og kogler. Med enkle opskrifter får du mulighed for at gemme smagen i eddike, sirup, snaps og olier, så du kan bruge gran i dit køkken hele året.

Læs mere
Forsidenaaleanalyseindstik 200

Nåleanalyse
Hæftet om tolkning af nåleanalyser i nordmannsgranjuletræer er 16 sider i A4 format og belyser alle de forhold man skal være opmærksom på, når man indsamler nåleprøver, og efterfølgende vil tolke laboratoriets analyseresultater.

Læs mere

Nåledrys
Nåledrys er et fagtidsskrift for alle med tilknytning til juletræs- og klippegrøntbranchen. Det indeholder dyrknings- og afsætningsrelaterede artikler, markedsudvikling fra ind- og udland, levende protrætter samt uddybende forskningsbaserede artikler.

Læs mere

Planteværnsbog 2024
Opslagsværket giver et godt udgangspunkt for planteværn i den forestående dyrkningssæson. A4-format i kraftig kvalitet som egner sig til både kontoret, bilen og førerhuset.

 

Læs mere
Forsideskadenøgle 300

Skadenøglen
Bogen indeholder en nøgle over en række skader, samt efterfølgende beskrivelser af de enkelte årsager til skader forvoldt af dyr, fugle, svampe, næringsstofmangel, pesticider m.m., som producenterne kan forvente at træffe på.

Læs mere
1 Ganske Få Giver Mange Mange Træer 200

Stadepladsplakater
Seks flotte plakater om nøglefakta om branchen. De beskriver i korte ord hvorfor vi i Danmark er europamestre, hvor meget vi fylder i landskabet, at ægte juletræer er bedst for miljøet og hvor mange, der køber et juletræ og hvilken type de vælger samt meget mere.

Læs mere
Forsideøkologiskejuletræer 200

Økologiske juletræer
Dette 43 siders hæfte fra 2005 beskriver i ord og billeder de mange forhold, der skal være på plads for at kunne producere økologiske juletræer og pyntegrønt af god kvalitet.

Læs mere