Nyheder

Nyheder

Eksportvogn med paller af juletræer

Storbritannien udsætter importkontrol

01.09.2023
Storbritannien udsætter importkontrollen med tre måneder. Det betyder, at afskårne juletræer under tre meter således ikke skal følges af et plantesundhedscertifikat i sæson 2023 som tidligere meddelt.
Læs mere
Mærket NGR juletræskultur

Planteeksport 2023

21.06.2023
Landbrugsstyrelsen har omtalt en række vigtige forhold i forbindelse med eksport af juletræer og klippegrønt for sæson 2023. Forholdene omhandler nye eksportregler til Storbritannien, forsatte eksportrestriktioner til Rusland, ny importmodel for Den Eurasiske Økonomiske Union (EAEU), træemballage, plantepas samt TRACES NT.
Læs mere
Dispensation til Pomoxon Extra

Dispensation til Pomoxon Extra

08.05.2023
Miljøstyrelsen har pr. 4. maj 2023 meddelt Nufarm og Danske Juletræer – træer & grønt dispensation til anvendelse af Pomoxon Extra i nordmannsgran i perioden 5. maj til 1. august 2023.
Læs mere
Idyllisk udsalgssted for juletræer

Mindre juletræsproducenter trues af ejendomsvurdering

20.04.2023
Som led i den nye vurderingslov sidestiller Vurderingsstyrelsen fejlagtigt juletræsproduktion med lavintensive landbrugsafgrøder, og det kan have fatale konsekvenser for mindre juletræsproducenter, som i værste fald må dreje nøglen om.
Læs mere
Bidrag til Forskningsenheden

Bidrag til Forskningsenheden

29.03.2023
Danske Juletræers Forskningsenhed støtter praksisnære projekter, som gavner alle producenter med løsninger på akutte dyrkningsproblemer. Alle kan bidrage til Forskningsenheden, så støt op om og vær med til at sikre branchens fremtid.
Læs mere