Lug ud i reglerne 2023

Økonomi

Økologireglerne

Fødevareminister Jacob Jensen har igangsat en proces med at luge ud i overflødige love, regler, bekendtgørelser og vejledninger for at gøre det lettere at være virksomhed i Danmark. Et prisværdigt initiativ, som også har været forsøgt tidligere.

Brancheforeningen Danske Juletræer vil gerne sikre, at danske juletræsproducenter får samme regler og vilkår for økologisk juletræsproduktion som producenterne i vores vigtigste eksportlande i EU, hvor man følger EU’s økologilov Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2018/848 af 30. maj 2018 om økologisk produktion og mærkning af økologiske produkter uden yderligere stramninger. Det betyder, at juletræer i disse lande kan sælges som økologiske tre år efter omlægning.

Læs høringssvar

Blomsterspor i NGR.

Certifikatkursus til brug af rygsprøjte og EasyRoller

Danske Juletræer, Dalum Landbrugsskole og Hans Thostrup afholder kursus i brug af EasyRoller og rygsprøjte i juletræer og klippegrønt for udenlandske medarbejdere.

Se flere arrangementer

Totalentreprenør inden for juletræer - fra etablering og pasning til salg. Besøg vores hjemmeside og se hvad vi kan gøre for dig.

Se forhandleroversigt