Bidrag til Forskningsenheden

Nyheder

Forskningsenheden finansieres gennem en frivillig arealafgift på 54 kr./ha for danske arealer med nordmannsgranjuletræer, dog minimum 540 kr. og maksimum 5.400 kr. De af branchens aktører, som ikke har produktion opfordres ligeledes til at bidrage med 2.700 kr.

Forskningsenheden støtter praksisnære projekter, som gavner dig som producent med løsninger på akutte dyrkningsproblemer. Læs mere om de støttede projekter på hjemmesiden.

Erhvervet styrer selv hvad pengene går til
Forskningsenheden ledes af en bestyrelse på syv personer med valgte repræsentanter fra bidragyderne samt repræsentanter fra Danske Juletræer, Grossistforeningen for juletræer og pyntegrønt, Danske Planteskoler og Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning (IGN).

Kom med forslag til projekter
Har du forslag til projektideer, som Forskningsenheden bør støtte kan du helt uforpligtende skrive disse til forskningsenheden@christmastree.dk.

Bidrag til Forskningsenheden

Vilde topkranse har været et stort problem i 2020

 

Sommermøde i den europæiske forening i Schweiz

IG Suisse Christbaum inviterer til sommermøde for alle europæiske juletræsproducenter i Schweiz. Mød europæiske kollegaer, oplev den skønne natur og mød flere lokale producenter.

Se flere arrangementer

Gør det sjovere at være juletræsproducent - skab større dækningsbidrag.

Se forhandleroversigt