Ejendomskategorisering 2023

Økonomi

Vurderingsstyrelsen udsender breve med forslag til kategorisering af ejendomme. I styresignalet fra styrelsen vurderes juletræsproduktion fejlagtigt som lavintensiv landbrugsproduktion, hvilket betyder at arealkravene til at bevare status som landejendom er for høje. Juletræsejendomme med beboelse skal således være mindst 10 ha for at kunne karakteriseres som en landejendom i stedet for en ejerbolig. Foreningen har anført det urimelige i denne praksis og anmodet om at juletræsproduktion sidestilles med andre højintensive afgrøder som frugtavl, gartneri og planteskoler, hvor arealer over 5 ha automatisk karakteriseres som landejendomme, og kun ejendomme under 1 ha automatisk karakteriseres som ejerboliger.

Læs brev til Vurderingsstyrelsen

Temadage 2024

Ønsker du at møde kolleger, se udstillere og få den nyeste viden og opdatering indenfor dyrkning af klippegrønt og juletræer, så tilmeld dig og deltag i foråret temadage. Programmet byder på alt fra opdatering om planteværn over klimapåvirkning fra juletræer til afsætning.

Se flere nyheder

Glæd dine juletræer med mikronæringsstoffer fra BioNutria. Uanset hvilken gødning du har brug for – har vi løsningen…

Se forhandleroversigt

Temadag - Jylland

Danske Juletræer byder atter velkommen til temadag i Jylland. Her får du den sidste nye viden og alt om tidens trends og tendenser. Mød også kollegaerne i branchen, se det nyeste udstyr og bliv klogere på den kommende sæson. I 2024 tilbyder vi også live streaming fra arrangementet på Fyn.

Se flere arrangementer